Köpvillkor


Tillämpning
Dessa villkor är tillämpliga på det avtal som du sluter med La Chemise Skjortspecialisten AB. När du beställer varor från lachemise.se accepterar du de allmänna villkoren. Dessa villkor gäller endast för webshopen. För butiken på Mästersamuelsgatan 1 gäller andra köpvillkor.

Fraktkostnader & leverans

  • Priserna på lachemise.se är angivna inklusive moms.

  • Alla ordrar levereras till vår butik alt till klubbansvarig alt så skickar vi direkt ut till varje beställare.

  • För samtliga internationella försändelser tillkommer en fraktavgift, som varierar beroende på omvärldsliga faktorer.

  • Inom Sverige skickar vi våra paket med DHL/Airmee

Customers outside the EU – Please Note: 

Import duties, taxes, and charges are not included in the item price or shipping cost.
These charges are the buyer's responsibility. We do not send dutyfree or export items without swedish tax.

Please check with your country's customs office to determine what these additional costs will be prior to purchasing.

Upprättande av avtalet

La Chemise förbehåller sig rätten att utan vidare motivering neka beställningar i enskilda fall.

Ångerrätt

La chemise säljer Verge Custom kläder, kläderna beställd av klubb/företag/förening i en unik design enligt överenskommelse.
Då beställda ”custom ”kläder inte ingår i La Chemise/Verge lagersortiment, utan är av unik design för unika användare tillämpar vi INTE bytesrätt eller öppet köp för specialbeställda kläder.

Returnerade varor skickas till:

La Chemise
Mäster Samuelsgatan 1
111 44
Stockholm
Sweden

Märk varan "Retur webshop"


Reklamation och konsumentskydd
Om du får en felaktig eller felexpedierad vara kommer La Chemise i händelse av retur att stå för transportkostnaderna. Vi tillämpar konsumentköplagens regler.

Transportgaranti

Vi anlitar DHL för varuleverans och skickar våra paket rekommenderat. Tänk på att det är endast den personen som står som köpare på avin som kan hämta ut paketet hos Servicepoint. Besök DHL hemsida för mer information. Om du ser att ditt paket är skadat när du hämtar ut det, så ber vi dig att anmäla detta till utlämningsstället. Upptäcker du annan skada efter att du öppnat ditt paket, kontakta oss på support@lachemise.se

Kortbetalning och direktbetalning via Internetbank

Betalningarna handhas av Mondido, som ansvarar för betalningslösningens funktion och säkerhet.

Åldersgräns

Enligt lag kan La Chemise inte expediera beställningar till personer under 16 år. Lachemise.se tillämpar 18-årsgräns vid kortköp.

Sekretess

La Chemise tar ansvar för alla personuppgifter, som du lämnar till oss eller som vi får del av när du anmäler dig för köp. Uppgifterna används för bedömning, tecknande och genomförande av leveransavtalet och för att förvalta kundrelationen samt riktade marknadsaktiviteter som organiseras av La Chemise, bedrägeribekämpning och för att uppfylla lagenliga skyldigheter. La Chemise lämnar inga uppgifter till tredje part förutom av betalningen handhavande bolag.

Force majeure

Under force majeure skjuts La Chemise's förpliktelser upp. Om den period då force majeure råder är längre än 2 månader äger såväl du som La Chemise rätt att upphäva avtalet utan att det i sådana fall finns någon skyldighet att betala skadestånd. 
Med force majeure avses bland annat strejker, sjukdom hos personalen, transportstörningar, import/exportförbud, oavsett om detta förekommer hos företaget eller hos företagets leverantörer.

Bolagsinformation

La Chemise Skjortspecialisten AB är registrerat med säte i Stockholm. 
Org. nr. 556437-0079